VIP Autohuolto Fixus_korjaamo_logo
Vip Autohuolto fixuskorjaamo

Autohuolto

Määräaikaishuolto sisältää autonvalmistajan määrittelemät huoltotoimenpiteet. Huolto-ohjelmat perustuvat auton merkki- ja mallikohtaisesti mukautuvaan tai kiinteään aika- ja kilometriperustaiseen huolto-ohjelmaan.

Vuosi- tai kausihuollot

Auton takuuajan päättyessä voidaan jatkaa auton valmistajan mukaista huolto-ohjelmaa. Ajoneuvon ikääntyessä on usein järkevää siirtyä käyttämään vuosittaista tai kausittaista huolto-ohjelmaa.

Vuosi- tai kausihuolto on edullinen vaihtoehto pitää yllä ajoneuvon kuntoa. Tarvittavassa huollossa huomioidaan yksilöllisesti ajoneuvon kunto ja huoltotarve.

Teemme myös kaikenlaiset teknisten vikojen korjaukset

Ilmastointihuolto

Ilmastointilaitehuoltoa suositellaan yleensä tehtäväksi kahden vuoden välein. Huollossa tarkistetaan ilmastointilaitteen- ja järjestelmän toiminta, mahdolliset vuodot, jäähdytysaineen määrä ja kompressorin tarvitsema voiteluöljy. Huollon yhteydessä voidaan lisätä kylmäaineeseen väriaine, joka helpottaa myöhemmin mahdollisten vuotojen selvittämistä.

Teemme ilmastointihuollot kaikille merkeille ja malleille.

VIP Autohuolto kuuluu Suomen suurimpaan Fixus -autohuoltoketjuun ja huolto- ja korjausohjelmamme käyttävät autonvalmistajien automerkkikohtaisia huolto-ohjelmia. Ilmastointihuolto on helppo toteyttee auton määräaikaishuollon yhteydessä. 

Vip Autohuolto Fixus korjaamo Ilmastointihuolto herttoniemi
Fixus korjaamo Vip Autohuolto herttoniemi

Rengastyöt

Vaihdamme renkaat henkilö- ja pakettiautoihin. Renkaanvaihdon lisäksi teemme nelipyöräsuuntauksia ja tasapainotuksia. Voita jättää renkaasi rengashotelliimme kausisäilytykseen.

Sesongin ulkopuolella voit tulla meille myös ilman ajanvarausta.

Jarruhuolto

Hyvin toimivat jarrut ovat tärkeä osa auton turvallisuutta. Olemme ammattitaitoinen jarruhuolto Herttoniemessä. Teemme kaikki jarruihin liittyvät tarkastus, huolto- ja korjaustyöt.

  • Jarrupalojen vaihto
  • Jarrulevyjen vaihto
  • Käsijarrupalojen vaihto
  • Käsijarrun säätö
  • Jarrunesteen vaihto
Kysy myös muita jarruhuoltoon liittyviä töitä.
Jarruhuolto Vip autohuolto Fixus
Vip autohuolto käsinpesu Fixus

Autonpesupalvelut

Auton pesu ja maalipinnan hoito kuuluvat auton huoltoon. Maalipinnan säilymisen kannalta on tärkeää pestä auto riittävän usein ja vahata auto säännöllisesti vähintään kaksi kertaa vuodessa. Koritarkastus tulee tehdä auton valmistajan mukaisin määräajoin. Havaitut viat tulee korjata maali- ja koritakuun säilyttämiseksi.

Teemme käsinpesut, sisäpesut, vahaukset ja maalipinnan pinnoitukset.

Ruostekorjaukset

Hoidamme pienet ja suuret ruostekorjaukset kaikkille automerkeille. Ammattitaidolla suoritetut ruostekorjaukset pidentävät ajoneuvon käyttöikää ja auttaa pitämään sen turvallisena. Ruostevauriot leviävät nopeasti, joten ne kannattaa korjata aikailematta. Mitä nopeammin ruostevauriot korjataan, sitä halvemmaksi korjaus yleensä tulee. Korjatut kohdat ruostesuojataan aina ulko- ja sisäpuolelta ruostekorjauksen jälkeen.

Vip Autohuolto herttoniemi ruostekorjaukset
VIP autohuolto täyden palvelun autohuolto Herttoniemi

Muut palvelut

VIP Autohuolto on täyden palvelun autohuolto ja korjaamo. Tarjoamme lähes kaikki auton huoltoon ja korjaamiseen liittyvät palvelut.

  • jakohihnan vaihto
  • kytkimen vaihdot ja muut kytkinremontit
  • autosähkötyöt
  • polttimon vaihdot
  • katsastustarkastukset

Mikäli et löytänyt sopivaa palvelua, ota yhteyttä ja kysy lisää!

VIP Autohuolto

Sahaajankatu 26
00880 Helsinki

Scroll to Top